Maik Jensen - Forfatter
Forside | Forfatteren | Romaner | Udgivelser | Noveller | Essays

Udgivelser på trykForuden romanerne har Maik Jensen også udgivet en række noveller med mere. Et udvalg af disse udgivelser kan ses her under.

De sidste kærester på Månen

De sidste kærester på Månen er udgivet af:
Science Fiction CirklenBangkok Sim

Med langnovellen (26 sider) Bangkok Sim medvirker Maik Jensen i science fiction antologien De sidste kærester på Månen – Lige under Overfladen 9.

Novellens hovedperson arbejder som tester af virtuelle simulationer. I øjeblikket er han ved at teste en simulation over den thailandske hovedstad, Bangkok, som byen var i begyndelsen af det 21. århundrede.

På et tidspunkt sker der imidlertid ting som ikke burde kunne ske i en simulation, og hovedpersonen finder ud af at han ikke kan forlade den. Hvad er der sket? Måske han befinder sig i virkeligheden og det ikke er omgivelserne, men ham selv der er noget galt med?
Fremmed Stjerne - Science Fiction

Museumsinspektøren

Med novellen ’Museumsinspektøren’ medvirker Maik Jensen i science fiction antologien ’Fremmed Stjerne – Lige under Overfladen 6’.

Fremmed Stjerne er udgivet af:
Science Fiction Cirklen
Nye Verdener 18 - Science Fiction Historiens Tilfældigheder

Inden for science fiction genren har Maik Jensen tidligere skrevet novellen 'Historiens Tilfældigheder'. Den findes i science fiction magasinet Nye Verdener nr. 18.

Nye Verdener er udgivet af:
Science Fiction Cirklen

Til TopEt view fra Thailand

Maik Jensen på: FacebookeXTReMe Tracker