Om Maik Jensen

Maik JensenSom eksistens er Maik Jensen fyldt med modsætninger. Født om natten, men lever mest intenst om dagen. Og sådan kan man blive ved. Personlig og kreativ frihed vurderes imidlertid altid højt på prioritetsbarometeret.

Maik kom til verden i 1962. Hjembyen er Frederikshavn, og selvom han har boet i både Aalborg og Aarhus, er han vendt tilbage til destinationen, hvor det hele begyndte. Uden det nødvendigvis er der, han hører til.

For en eventyrhungrende sjæl gør, at Maik har det bedst, når han rejser i udlandet. Især Østasien og i særdeleshed Thailand og Cambodja har vundet hans hjerte. I disse lande er det, som hersker der andre naturlove end der, hvor han kommer fra. Måske derfor udspiller store dele af forfatterskabet sig i netop denne del af verden.

Maik Jensen kan skrive flere uddannelser på sit cv. Blandt andet som kandidat i historie og som skolelærer. Desuden har han gennemført adskillige it-kurser om specielt internet og web-udvikling. Det har i tidens løb resulteret i en bred vifte af jobs indenfor primært undervisning, it/web og formidling.

Ikke mindst kan Maik lide at læse, både skønlitterære og faglitterære bøger. Ofte giver han sig i kast med mange forskellige genrer, men holder især af spekulativ fiction samt kontroversielle og anderledes/skæve forfattere. Til gengæld føler han kun sjældent, at bestsellere og anmelderroste bøger giver de store læseoplevelser.

Seneste opdatering: April 2019

Del siden på: Facebooktwittermail