Spændingsroman – Udgivelsesår: 2010

Jens Larsen lever et trist og indholdsløst liv. Dette begynder så småt at ændre sig, da en thailandsk barpige, han tilbragte en enkelt nat i selskab med året før, begynder at hjemsøge ham i hans natlige drømme. Hun bønfalder ham om hans hjælp. Til trods for at han ikke tror på det overnaturlige, vælger han at rejse til Thailand for at finde årsagen til sine natlige sjælekvaler.

I Thailand får Jens Larsen i første omgang problemer med at finde barpigen. De natlige drømme fortsætter imidlertid. Nu optræder også en mytologisk slange og en fuglemand i dem. Desuden begynder der at ske ting i hans omgivelser, der gør, at han måske har grund til at tro, at nogen ønsker, han undlader at lede efter pigen.

Derfor opstår uvisheden, hvem kan Jens Larsen stole på? Og først og fremmest melder spørgsmålet sig; har han de personlige egenskaber, der skal til for at hjælpe en kvinde i nød?

Fortællingen bringer læseren rundt til forskellige destinationer i det centrale Thailand, hvoraf flere af dem ikke figurer i de gængse turistguider.

Køb den
hos din boghandler eller bestil den direkte fra Forlaget Mellemgaard

Eller køb den som E-bog

Del siden på: Facebooktwittermail